SLIKA 4

Vila se nalazi u Konavlima, u selu Čilipi, 20 minuta vožnje od Dubrovnika. Ova kuća je građena od tradicionalnih materijala što je čini idealnim mjestom za ugodan i luksuzan odmor, okružen bogatim mediteranskim raslinjem, s pogledom na područje Konavala.

Okružena je velikim vrtom i terasama. Na stražnjem dijelu kuće nalazi se roštilj zajedno s blagovaonicom što čini ovo mjesto idealnim za ručak.

Vila se sastoji od sveukupno četiri spavaće sobe – tri dvokrevetne s bračnim krevetom i jednom jednokrevetnom. To daje prostora za do 7 osoba. Sastoji se od dvije etaže ( prizemlje i 1 kat ), a ukupuno ima 200 m² stambene površine. Na svakoj etaži ugrađen je klima uređaj.

Posteljina i ručnici su postavljeni na vaše korištenje.

Bazen je veličine 9 x 5 metara, ima vanjski tuš i prekrasan pogled na konavoska brda

Gosti će dobiti besplatan paket dobrodošlice po dolasku.

Karakteristike:

  • Djeca dobrodošla
  • Kućni ljubimci nisu dopušteni
  • Dugoročni iznajmljivači dobrodošli (minimalna rezervacija 7 dana, tj. 6 noćenja)
  • Događanja dopuštena
  • Objekt nudi besplatan parking

Najbliže trgovine i caffe barovi udaljeni su 300 metara.

Zračna luka Dubrovnik nalazi se 3 km od objekta. Preporučuje se iznajmljivanje automobila.

Preporučena mjesta i događaji u blizini:

Folklorne manifestacije u Čilipima odvijaju se svake nedjelje od Uskrsa do kraja listopada. Na mjesnom trgu ispred crkve sv Nikole, nakon nedjeljne mise, lokalni folklorni ansambl će vas upoznati s običajima i tradicijom Konavala. To ujedno pruža priliku da se posjeti zavičajna kuća konavala kao i priliku da se kupe originalni suveniri ukrašeni glasovitim konavoskim vezom.

Poznati restoran Konavoski dvori s tradicionalnim jelima udaljen je 10 kilometara od mjesta.

Mali šarmantni gradić Cavtat, s dobrim izborom restorana, barova i lijepim plažama udaljen je 5 km. Cavtat je također dobro povezan s Dubrovnikom i brojnim drugim zanimljivim destinacijama na ovim prostorima do kojih nudi linijski prijevoz brodom i autobusom.

Najbliža plaža, konavoske stijene (stjenovita plaža), udaljena  je 2 km, dok je šljunčana plaža Pasjača udaljena 3 km.

Ako želite uroniti u daleku povijest Konavala pobrinite se da posjetite ilirske gomile u Mikulićima, mitreju u Močićima ili nadgrobni spomenik u Brotnicama u crkvi sv. Barbare. Lijep ambijent i baštinu Dubrovačke Republike najbolje je pogledati tijekom posjeta mlinova na rijeci Ljutoj ili tvrđave Soko Grad. Kozmopolitizam i povezivanje ove regije sa svjetskim trendovima u drugoj polovici 19. i prvoj polovici 20. stoljeća može se osjetiti u Cavtatu u galeriji Vlaha Bukovca, mauzoleju obitelji Račić te Zbirci Baltazara Bogišića.